Vizualizacija

Vizualizacija je atraktivan i dojmljiv prikaz nekretnine, pa kako biste što bolje predstavili nekretninu koju prodajete potrebna Vam je kvalitetna 3D prezentacija.

3D vizualizaija može obuhvaćati cijeli objekt, zgradu u kojoj se nalazi Vaš nekretnina ili se može se izraditi samo za Vaš stan, kuću ili poslovni prostor.
S kvalitetnim 3D prikazom kupac već unaprijed zna u kakav ga stan ili prostor vodi agent te gubitak vremena kupca i agenta je bitno smanjen.
Ako Vašu nekretninu treba adaptirati, kupcu možete ponuditi 3D rješenje za uređenje kako bi lakše zamislio mogućnosti koje nudi Vaša nekretnina.
Oglašavanje na internetu je povoljno, gotovo besplatno, a posjećenost inetnetskih oglasnika je velika, pritom kupci najčešće gledaju oglase sa tehničkim nacrtom, slikom ili 3D prikazom, zato je nužno da u svrhu brze prodaje nekretnine osigurate sve navedeno.

Izrada 3D tlocrta nekretnine, kuće ili stana te 3D vizualizaciju s uređenjem interijera, uz tekstualni opis sa iskazom površina u jedinstvenom paketu omogućit će Vam brzu prodaju.

vizualizacija

 

Nakon izrade vizualizacije nekretnine možemo Vam ponuditi i izradu kataloga za Vaš stan ili zgradu.

Informacije za izradu vizualizacije i kataloga ili ponudu zatražite na navedenim kontakt brojevima ili putem mail-a.